Home

Welkom op de website van Paasvuur Dijkerhoek,

Nadat we in 2016 en in 2017 de grootste waren gaan we dit jaar voor een hattrick! Met man en macht werken we weer hard om de grootste bult van Holten, en daarmee van Nederland!

Terugblik 2017: AD: GROOTSTE PAASVUUR 2017 STAAT IN DIJKERHOEK!! 

Ook dit jaar staat het paasvuur aan de Pasmansweg, maar dan op grond van de familie Bronninkreef.

logo_poasvuur-diekerhook

Vanaf november zijn de voorbereidingen voor 2018 weer in volle gang. Dan gaan er elke zaterdag een groep van 15-30 mensen richting de Holterberg, particulieren of naar tuinders om hout bij elkaar te slepen.

Dit doen we om de grootste paasbult van Nederland te creëren. In de gemeente Rijssen-Holten bestaat er al jarenlang een heuse paasvurencompetitie. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje “Wedstrijd“.

 

Paasvuur  2017

Ook in 2017 waren we de grootste van Nederland! Met een inhoud van maar liefst 7.960 m3, een hoogte van 20,4 meter vestigden wij een persoonlijk, maar ook een competitie record. Nog nooit bouwde een buurtschap een paasvuur zo hoog met de hand!

 

Paasvuur 2016

In 2016 waren we het grootste paasvuur van Nederland! Waarvoor we iedereen nogmaals nog hartelijk willen bedanken voor alle inzet! De paasbult had een inhoud van 6611m³ en een hoogte van 17.40 meter. De omtrek was 136 meter. Espelo had welliswaar meer hoogte en meer omtrek, maar er zat wel minder inhoud in. De drone meting in Dijkerhoek kwam overeen met de theodoliet meting.

EERSTE PRIJS! HET GROOTSTE PAASVUUR VAN NEDERLAND STAAT IN DIJKERHOEK!! https://t.co/S5dCIfOFZR

— Paasvuur Dijkerhoek (@PvuurDijkerhoek) March 26, 2016

 

 

 

 

Snoeihout
Heeft u ook snoeihout neem dan contact op met de commissie!

Houdt de website en Facebook / Twitter in de gaten voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!
facebook_kleintwitter_logo_small

De Paasvuur Commissie 2017!

Facebook Posts

Attentie mensen!!

Onze geweldige land eigenaar Jan Bronninkreef wil mee doen met Expeditie Robinson. Jan is al goed aan het oefenen om vuur te maken bij het paasvuur.

Help Jan naar dit eiland en stem op hem.

www.expeditierobinson.nl/profiel/1052
... See MoreSee Less

Help jij Jan Bronninkreef naar het eiland? stem nu!

View on Facebook

Paasvuur Dijkerhoek heeft het bericht van Kulturhus Holten gedeeld. ... See MoreSee Less

Het paasvuurvirus is heeft ook dit jaar weer de kop opgestoken in en om Holten. De vier buurtschappen Paasvuur Beuseberg, Paasvuur Espelo, Paasvuur Dijkerhoek en Paasvuur Holterbroek zijn de komende ...

View on Facebook

Zo de steigers staan! Vanaf morgenavond om 19:00 gaan we van start met het opbouwen van het paasvuur alle hulp is welkom! ... See MoreSee Less

View on Facebook

'T Dijkhuis in Bathmen draagt ook hun steentje bij, door middel van roosjes vouwen. Super bedankt! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vorige week een spreekbeurt over ons paasvuur bij basisschool OBS Dijkerhoek toekomstige poasvuursleppers Sven en Sem wisten aan groep5/6 alles te vertellen over ons! Goed gedaan jongens 💪💪 ... See MoreSee Less

View on Facebook