Home
Welkom op de website van Paasvuur Dijkerhoek,

Nadat we in 2016 en in 2017 de grootste waren gaan we dit jaar voor een hattrick! Met man en macht werken we weer hard om de grootste bult van Holten, en daarmee van Nederland!

Terugblik 2017: AD: GROOTSTE PAASVUUR 2017 STAAT IN DIJKERHOEK!! 

Ook dit jaar staat het paasvuur aan de Pasmansweg, maar dan op grond van de familie Bronninkreef.

logo_poasvuur-diekerhook

Vanaf november zijn de voorbereidingen voor 2018 weer in volle gang. Dan gaan er elke zaterdag een groep van 15-30 mensen richting de Holterberg, particulieren of naar tuinders om hout bij elkaar te slepen.

Dit doen we om de grootste paasbult van Nederland te creëren. In de gemeente Rijssen-Holten bestaat er al jarenlang een heuse paasvurencompetitie. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje “Wedstrijd“.

 

Paasvuur  2017

In 2017 waren we de grootste van Nederland! Met een inhoud van maar liefst 7.960 m3, een hoogte van 20,4 meter vestigden wij een persoonlijk, maar ook een competitie record. Nog nooit bouwde een buurtschap een paasvuur zo hoog met de hand!

 

Paasvuur 2016

Ook in 2016 waren we het grootste paasvuur van Nederland! Waarvoor we iedereen nogmaals nog hartelijk willen bedanken voor alle inzet! De paasbult had een inhoud van 6611m³ en een hoogte van 17.40 meter. De omtrek was 136 meter. Espelo had welliswaar meer hoogte en meer omtrek, maar er zat wel minder inhoud in. De drone meting in Dijkerhoek kwam overeen met de theodoliet meting.

EERSTE PRIJS! HET GROOTSTE PAASVUUR VAN NEDERLAND STAAT IN DIJKERHOEK!! https://t.co/S5dCIfOFZR

— Paasvuur Dijkerhoek (@PvuurDijkerhoek) March 26, 2016

 

 

 

 

Snoeihout
Heeft u ook snoeihout neem dan contact op met de commissie!

Houdt de website en Facebook / Twitter in de gaten voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!
facebook_kleintwitter_logo_small

De Paasvuur Commissie 2017!

Facebook Posts

2 weeks ago

Paasvuur Dijkerhoek

Onze Rick in Kidsweek ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Paasvuur Dijkerhoek

RTV Oost heeft gisteren een prachtige live-uitzending gemaakt over ons paasvuur en de paasvuurcompetitie! Super bedankt! Laat de lente beginnen!

Poasboakes van 1 april 2018
Poasboakes; het begin van de lente
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Paasvuur Dijkerhoek

Daar gaat ie ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Paasvuur Dijkerhoek

Ook dit jaar houdt het paasvuur weer een verloting. Wij mogen mooie prijzen verloten met dank aan onze sponsors!

De loten zijn bij alle ingangen van de paasvuurweide te koop. Deze kosten €2.- per stuk. De uitreiking zal om 20.30 uur gehouden worden.

Er zijn 3 grote prijzen. Een bon van het Bonte Paard, twee kaarten voor het oktoberfest in Münster met de reeperbahner stimmungsmacher en als hoofdprijs een waardebon van Party Service Holten!
Doe mee met de verloting want je hebt een grote kans op prijs door de vele kleinere prijsjes.

Met dank aan Partyservice Holten, Het Bonte Paard, Reeperbahner Stimmungsmacher, Odessa Holten, Bie Toontje, Ijsboerderij Oans, Knus En Zo, Boek- en Kantoorvakhandel Prins, Drent Kappers, Plaza Holten, Drogisterij Wedda, Café 't Klavier, Oosterwijk Holten Tuin- Machinehandel, Gebr Wissink, Echte Bakker Nijkamp, Keurslagerij Geert Brands, Anne-Marie Wonen, COOP Léon Haanstra Holten, Gust, HB Veevoeders, Gewoon Leuk - Men & Kids, Feem-Us, MOOI by Natashja!!
... See MoreSee Less

View on Facebook