Home

Welkom op de website van Paasvuur Dijkerhoek

Paasvuur 2016

Sinds november waren we bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk hout. En dit heeft geresulteerd in het grootste paasvuur van Nederland! Waarvoor we iedereen nogmaals nog hartelijk willen bedanken voor alle inzet! De paasbult had een inhoud van 6611m³ en een hoogte van 17.40 meter. De omtrek was 136 meter. Espelo had welliswaar meer hoogte en meer omtrek, maar er zat wel minder inhoud in. De drone meting in Dijkerhoek kwam overeen met de theodoliet meting.

EERSTE PRIJS! HET GROOTSTE PAASVUUR VAN NEDERLAND STAAT IN DIJKERHOEK!!

Geplaatst door Paasvuur Dijkerhoek op zaterdag 26 maart 2016

 

 

Paasvuur  2017
Vanaf november beginnen de voorbereidingen. Dan gaat er elke zaterdag een groep van 15-30 mensen richting de Holterberg, particulieren of naar tuinders om hout bij elkaar te slepen.

logo_poasvuur-diekerhook

Dit doen we om de grootste paasbult van Nederland te creëren. In de gemeente Rijssen-Holten bestaat er al jarenlang een heuse paasvurencompetitie. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje “Wedstrijd“.

Snoeihout
Heeft u ook snoeihout neem dan contact op met de commissie(Momenteel kunt u geen hout meer storten)

Houdt de website en Facebook / Twitter in de gaten voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!
facebook_kleintwitter_logo_small

De Paasvuur Commissie 2017!

Facebook Posts

R.I.P opgooiwagens ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pasen ligt alweer een tijdje achter ons, maar dat betekent niet dat er in Dijkerhoek niets meer te doen is! Aanstaande zaterdag treden De Dijk en BZB op in een grote feesttent op de feestweide bij Het Bonte Paard Tickets zijn heel eenvoudig te halen via www.petersparty.nl.

**Zorg dat je er bij bent!**
... See MoreSee Less

De tent is weer opgebouwd. Nog 3 dagen en dan gaan we er een fantastisch feest van maken! Heb jij er net zoveel zin in als wij?

View on Facebook

De jongens in splo dachten een leuke tekst te hebben voor hun feest, maar dit lijkt er meer op dat ze niet tegen hun verlies kunnen!!!!😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 volgend jaar weer proberen jongens ... See MoreSee Less

View on Facebook

Er zijn nog een paar prijsjes niet opgehaald. Mocht je het lootje bewaard hebben en prijs hebben, kun je bij Marieke Haverslag alsnog je prijs ophalen!

Roze: 992, 803 en 32
Blauw: 443, 962, 439, 949, 935, 427, 462
... See MoreSee Less

View on Facebook